Onze diensten

My Way Garantie

Bij elke aankoop van een My Way occasiewagen geniet u de wettelijke garantie van een jaar bij uw My Way Authorized Distributor waar u de wagen hebt gekocht. Deze garantie verbindt enkel uw My Way Authorized Distributor.

Deze garantie dekt elke vorm van schade (wisselstukken en werkuren) met uitzondering van slijtagestukken, stukken die deel uitmaken van een onderhoudsbeurt, schade na een carrosserieherstelling en accessoires, en dat werkuren inbegrepen.

 

Uw garantie verlengen

Als u een My Way wagen koopt, krijgt u de mogelijkheid uw garantie te verlengen.

Deze verlenging bevat:

  • De mogelijkheid om herstellingen uit te voeren in garantie bij de concessiehouder van uw keuze, aangesloten bij het netwerk van het merk van uw wagen.
  • Een onbeperkte kilometerdekking gedurende de volledige looptijd van de garantie, zowel voor particulieren als voor onderworpenen.
  • Dekking in heel Europa.
  • Een uitbreiding tot 3 jaar en maximaal 60.000 km.

Gun uw My Way wagen bij aankoop een Nationale/Europese Garantie die geldig is tot zijn 5de verjaardag!

Vanaf de datum van de eerste inschrijving van uw wagen hebt u de mogelijkheid om deze Nationale/Europese Garantie uit te breiden tot de dag van zijn 3de, 4de of 5de verjaardag, met dezelfde modaliteiten. Voor meer info kan u terecht bij de My Way Authorized Distributor in uw buurt.

 

Het is moeilijk om een gedetailleerde opsomming te maken met alle mogelijke uitzonderingen. Het is dus belangrijk dat u informatie vraagt bij uw My Way concessiehouder.

Is de My Way Garantie niet wat u zocht?

Bekijk onze andere diensten

Klassieke financiering

*Product in contract met D'Ieteren Lease nv (een filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 -3071 Kortenberg - België - RLP Leuven, centraal bedrijvenregister 0402623937. D'Ieteren Lease nv (FSMA 20172A) is een onafhankelijke agent van P&V verzekeringen CVBA (FSMA 0058)  en een onder-agent van Courtiers Allia Assurances SA (FSMA 11420A).

Sluiten